Shen Zhen AVOE Hi-Tech Co., Ltd.
Shen Zhen AVOE Hi-Tech Co., Ltd.
Shen Zhen AVOE Hi-Tech Co., Ltd.
ngeunaanus

Shen Zhen AVOE Hi-Tech Co., Ltd.

Shen Zhen AVOE Hi-Tech Co., Ltd., anu mangrupikeun perusahaan panyekel saham gabungan sareng sababaraha perusahaan anak / pabrik salaku sakabeh grup perusahaan.Ayeuna produk parantos dijual ka langkung ti 100 nagara sareng daérah, sareng gaduh prestasi anu saé sareng reputasi anu saé.

baca deui ngeunaan urang

produk urang

Punten tinggalkeun ka kami sareng kami bakal ngahubungi dina 24 jam

ngahubungan kami kiwari
  • warta parusahaan

    Élmu populér ...

    Di pasar, aya rupa-rupa tampilan komérsial, kayaning LCD, OLED, jsb, tapi dina watesan speed ngembangkeun, pitch leutik LED tampilan masih salah sahiji produk attracting loba attentio ...
    nempo leuwih
    Élmu Popular |tampilan LED pitch leutik
  • warta parusahaan

    Kumaha carana milih t...

    Layar tampilan LED lokasina di lingkungan outdoor, semi outdoor atawa indoor.Sarat waterproof pakait béda gumantung kana lingkungan.Waterproof outdoor merlukeun ...
    nempo leuwih
    Kumaha carana milih modél tampilan pinuh warna LED
  • warta parusahaan

    Pancegahan pikeun ...

    Dina loba kasus, urang teu bisa masang layar tampilan LED langsung saatos purchasing eta kusabab sababaraha faktor.Dina hal ieu, urang kudu nyimpen layar tampilan LED ogé.tampilan LED, sakumaha precise a ...
    nempo leuwih
    Pancegahan pikeun neundeun tampilan LED
  • Logo Chipone
  • LOGO HONGSHENG
  • Logo Warna
  • Logo Cree
  • Logo
  • Logo Kinglight
  • Logo Linsn
  • Logo Nichia
  • Logo VDWALL
  • Logo Novastar
  • Logo Madrix
  • Logo Mooncell
  • DAHUA Logo
  • LOGO MW
  • Logo SAMSUNG
  • Logo Chuanglian
  • Rong dian Logo
  • Logo G-énergi
  • Logo HUAWEI
  • Logo LG
  • LOGO MACROBLOCK
  • LOGO Nationstar